Video: Amsterdamse politie voert Extinction Rebellion-demonstranten hardhandig af

Video: Amsterdamse politie voert Extinction Rebellion-demonstranten hardhandig af

Activisten van Extinction Rebellion hebben zichzelf vandaag belachelijk gemaakt in het centrum van Amsterdam. Ongeveer 80 demonstranten vonden het nodig om de Overtoom te blokkeren, waarmee ze het doorgaande verkeer dupeerden.

Afgevoerd
Burgemeester Femke Halsema was ook allerminst te spreken over de actie en liet de hardleerse rebellen die niet wilden wijken afvoeren door de politie. Beelden daarvan zie je hieronder.

Video: Amsterdamse politie voert <em>Extinction Rebellion-demonstranten</em> hardhandig af Activisten van Extinction Rebellion hebben zichzelf vandaag belachelijk gemaakt in het centrum van Amsterdam. Ongeveer 80 demonstranten vonden het nodig om de Overtoom te blokkeren, waarmee ze het doorgaande verkeer dupeerden. AfgevoerdBurgemeester Femke Halsema was ook allerminst te spreken over de actie en liet de hardleerse rebellen die niet wilden wijken afvoeren door de politie. Beelden daarvan zie je hieronder.
Nieuws :
Video: Amsterdamse politie voert Extinction Rebellion-demonstranten hardhandig afPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Amsterdamse politie voert Extinction Rebellion-demonstranten hardhandig af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier