Vrijdag in de 5 Uur Show: Jasper Demollin en Dyantha Brooks

Vrijdag in de 5 Uur Show: Jasper Demollin en Dyantha Brooks

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • De hoofdredacteur van LINDA. meiden, Yeliz Çiçek, en Jasper Demollin (Streetlab) over straatintimidaties
  • Dyantha Brooks
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Jasper Demollin en Dyantha Brooks Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: De hoofdredacteur van LINDA. meiden, Yeliz Çiçek, en Jasper Demollin (Streetlab) over straatintimidaties Dyantha Brooks Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 5 uur Show: Roos Schlikker nieuwe presentatrice, naast Brecht en Carolina Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Jasper Demollin en Dyantha Brooks

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Jasper Demollin en Dyantha Brooks of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier