Video: zo denkt prins Harry over The Crown

Video: zo denkt prins Harry over The Crown

Tijdens het gesprek dat voormalig prins Harry met James Corden had, gaf hij ook zijn mening over de veelgeprezen serie The Crown, waarin het wel en wee van zijn familie op prachtige wijze vertolkt wordt. Uiteraard gaat het hier om fictie maar Harry geeft toe dat er ook dingen in voorkomen die kloppen: "Het is losjes gebaseerd op de waarheid."

'Liever The Crown dan gossip'
Hij vervolgt: "Het geeft je een grof idee van hoe de levensstijl en verplichtingen van een royal eruit zien en wat daaruit kan voortkomen." Verder geeft Harry aan liever naar de Netflix-serie te kijken dan verhalen over zijn familie te lezen in de media. Bekijk het gesprek over The Crown hieronder.

Video: zo denkt prins Harry over <em>The Crown</em> Tijdens het gesprek dat voormalig prins Harry met James Corden had, gaf hij ook zijn mening over de veelgeprezen serie The Crown, waarin het wel en wee van zijn familie op prachtige wijze vertolkt wordt. Uiteraard gaat het hier om fictie maar Harry geeft toe dat er ook dingen in voorkomen die kloppen: "Het is losjes gebaseerd op de waarheid." 'Liever The Crown dan gossip'Hij vervolgt: "Het geeft je een grof idee van hoe de levensstijl en verplichtingen van een royal eruit zien en wat daaruit kan voortkomen." Verder geeft Harry aan liever naar de Netflix-serie te kijken dan verhalen over zijn familie te lezen in de media. Bekijk het gesprek over The Crown hieronder. Bekijk ook Zien: Prins Harry gaat met zijn vriend James Corden op tour door Los Angeles Bekijk deze video »
TV :
Video: zo denkt prins Harry over The CrownActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV