Video: Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, bulldogs gestolen

Video: Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, bulldogs gestolen

Het zijn moeilijke tijden voor Lady Gaga: twee van haar Franse bulddogs zijn namelijk op brute wijze gestolen. Op het moment dat haar hondenuitlater woensdagavond een ommetje met de honden maakte is hij neergeschoten, waarna de honden zijn meegenomen. Voor de bulldogs is een vindersloon van een half miljoen dollar uitgeloofd. Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: Lady Gaga's hondenuitlater <em>neergeschoten</em>, bulldogs gestolen Het zijn moeilijke tijden voor Lady Gaga: twee van haar Franse bulddogs zijn namelijk op brute wijze gestolen. Op het moment dat haar hondenuitlater woensdagavond een ommetje met de honden maakte is hij neergeschoten, waarna de honden zijn meegenomen. Voor de bulldogs is een vindersloon van een half miljoen dollar uitgeloofd. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: zo denkt prins Harry over The Crown Bekijk deze video »
Show :
Video: Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, bulldogs gestolen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, bulldogs gestolen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier