Zien: trailer The Handmaid's Tale: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden

Zien: trailer The Handmaid's Tale: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden

De splinternieuwe trailer van The Handmaid's Tale: Seizoen 4 is vrijgegeven. Actrice Elisabeth Moss heeft weer van zich laten horen in de eerste trailer van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale. De eerste beelden beloven een bijzonder spannend seizoen. Ook wordt onthuld wanneer deze hitserie terugkeert.

Zien: trailer <em>The Handmaid's Tale</em>: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden De splinternieuwe trailer van The Handmaid's Tale: Seizoen 4 is vrijgegeven. Actrice Elisabeth Moss heeft weer van zich laten horen in de eerste trailer van het vierde seizoen van The Handmaid's Tale. De eerste beelden beloven een bijzonder spannend seizoen. Ook wordt onthuld wanneer deze hitserie terugkeert. Seizoen 4De zinderende spanning was de afgelopen drie seizoenen al te snijden in The Handmaid's Tale, maar in het nieuwe seizoen lijkt er nóg meer te gebeuren voor Offred. Er staan weer tien afleveringen op de agenda voor de vierde reeks van de hitserie. Uit de eerste trailer blijkt dat het gevecht tussen de dienstmaagden en het übergelovige Gilead doorgaat. "We gaan de strijd aan", laat actrice Elisabeth Moss, die June ofwel Offred speelt in de serie, weten in de teaser. Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale gaat op 28 april in première in Amerika. Wanneer Videoland de nieuwe afleveringen uitbrengt, is nog niet bekend gemaakt. Trailer nieuwe seizoen The Handmaid's Tale (seizoen 3) Bekijk deze video » The Handmaid's Tale heeft na 34 jaar eindelijk een vervolg Bekijk deze video » Zien: acteurs van The Handmaid’s Tale kondigen seizoen 5 aan Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: trailer The Handmaid's Tale: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden

Seizoen 4
De zinderende spanning was de afgelopen drie seizoenen al te snijden in The Handmaid's Tale, maar in het nieuwe seizoen lijkt er nóg meer te gebeuren voor Offred. Er staan weer tien afleveringen op de agenda voor de vierde reeks van de hitserie. Uit de eerste trailer blijkt dat het gevecht tussen de dienstmaagden en het übergelovige Gilead doorgaat. "We gaan de strijd aan", laat actrice Elisabeth Moss, die June ofwel Offred speelt in de serie, weten in de teaser.

Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale gaat op 28 april in première in Amerika. Wanneer Videoland de nieuwe afleveringen uitbrengt, is nog niet bekend gemaakt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: trailer The Handmaid's Tale: seizoen 4 belooft weer bloedstollend spannend te worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier