Video: Geert Mak haalt uit naar PVV tijdens herdenking Februaristaking

Video: Geert Mak haalt uit naar PVV tijdens herdenking Februaristaking

Geert Mak vond de herdenking van de Februaristaking wel een goede plek om zijn afkeer voor de PVV en Forum voor Democratie tentoon te spreiden. Dat kwam de schrijver op veel kritiek te staan, waaronder van Geert Wilders: "Wat een smerige vuile leugen over de PVV en hoe vals kan je zijn om dit soort bagger uit te spreken terwijl Martin Bosma namens de Tweede Kamer respectvol aanwezig is." Bekijk het betreffende deel uit de speech van Mak hieronder.

Video: <em>Geert Mak</em> haalt uit naar PVV tijdens herdenking Februaristaking Geert Mak vond de herdenking van de Februaristaking wel een goede plek om zijn afkeer voor de PVV en Forum voor Democratie tentoon te spreiden. Dat kwam de schrijver op veel kritiek te staan, waaronder van Geert Wilders: "Wat een smerige vuile leugen over de PVV en hoe vals kan je zijn om dit soort bagger uit te spreken terwijl Martin Bosma namens de Tweede Kamer respectvol aanwezig is." Bekijk het betreffende deel uit de speech van Mak hieronder. Bekijk ook Geert Wilders tegen Rutte: "Ik hoop dat horeca u nooit meer één kop koffie inschenkt" (video) Bekijk deze video » RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Geert Mak haalt uit naar PVV tijdens herdenking Februaristaking


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Geert Mak haalt uit naar PVV tijdens herdenking Februaristaking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier