Hugo de Jonge onverbiddelijk: "Terrassen gaan niet open" (video)

Hugo de Jonge onverbiddelijk: "Terrassen gaan niet open" (video)

Er lijkt een stevige lobby gaande om de terrassen toch weer open te krijgen, zeker nu het weer wat aangenamer wordt. Coronaminister Hugo de Jonge is echter onverbiddelijk: "We moeten het niet doen."

'Behoedzaam stappen zetten'
Hij is van mening dat het juist zou leiden tot meer bewegingen: "Dat zijn allemaal risico's voor verspreiding. We moeten daarom heel behoedzaam stappen zetten." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hugo de Jonge</em> onverbiddelijk: &quot;Terrassen gaan niet open&quot; (video) Er lijkt een stevige lobby gaande om de terrassen toch weer open te krijgen, zeker nu het weer wat aangenamer wordt. Coronaminister Hugo de Jonge is echter onverbiddelijk: "We moeten het niet doen." 'Behoedzaam stappen zetten'Hij is van mening dat het juist zou leiden tot meer bewegingen: "Dat zijn allemaal risico's voor verspreiding. We moeten daarom heel behoedzaam stappen zetten." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video »
TV :
Hugo de Jonge onverbiddelijk: "Terrassen gaan niet open" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge onverbiddelijk: "Terrassen gaan niet open" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier