Thomas is uit Big Brother gestemd: bekijk zijn mooiste momenten

Thomas is uit Big Brother gestemd: bekijk zijn mooiste momenten

Helaas, Thomas heeft het Big Brother-huis moeten verlaten. Deze bewoner, die al vanaf dag 1 in het Big Brother-huis verbleef, is eruit gestemd en moet zijn beste vriendin Jill achterlaten. Een goed moment dus om terug te kijken op de mooiste momenten van Thomas in Big Brother.

Bekijk de beelden van Thomas in Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Thomas is uit <em>Big Brother</em> gestemd: bekijk zijn mooiste momenten Helaas, Thomas heeft het Big Brother-huis moeten verlaten. Deze bewoner, die al vanaf dag 1 in het Big Brother-huis verbleef, is eruit gestemd en moet zijn beste vriendin Jill achterlaten. Een goed moment dus om terug te kijken op de mooiste momenten van Thomas in Big Brother. Bekijk de beelden van Thomas in Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: huismeester Mike krijgt straf en moet op vouwbed buiten slapen Bekijk deze video » Big Brother: beste vrienden Jill en Thomas zijn genomineerd Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thomas is uit Big Brother gestemd: bekijk zijn mooiste momenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier