Força Koeman: Frenkie de Jong vindt hapje eten met trainer Ronald Koeman lastig

Força Koeman: Frenkie de Jong vindt hapje eten met trainer Ronald Koeman lastig

De vrouw van Ronald Koeman kan het in Barcelona erg goed vinden met de vriendin van Frenkie de Jong. En daarom komt het weleens voor dat Frenkie zijn vrije tijd doorbrengt met zijn trainer Ronald Koeman. En dat vindt hij soms een beetje lastig. “Die vindt het wat moeilijker dan ik het eigenlijk vroeger vond om met Johan aan tafel te gaan zitten”, vertelt Koeman. “Dat hij dan toch heeft van: Ja, wat zullen die andere spelers daarvan vinden, ik met de trainer.”

Bekijk het fragment van Força Koeman hieronder. De driedelige docureeks Força Koeman is nu te zien bij Videoland.

<em>Força Koeman</em>: Frenkie de Jong vindt hapje eten met trainer Ronald Koeman lastig De vrouw van Ronald Koeman kan het in Barcelona erg goed vinden met de vriendin van Frenkie de Jong. En daarom komt het weleens voor dat Frenkie zijn vrije tijd doorbrengt met zijn trainer Ronald Koeman. En dat vindt hij soms een beetje lastig. “Die vindt het wat moeilijker dan ik het eigenlijk vroeger vond om met Johan aan tafel te gaan zitten”, vertelt Koeman. “Dat hij dan toch heeft van: Ja, wat zullen die andere spelers daarvan vinden, ik met de trainer.” Bekijk het fragment van Força Koeman hieronder. De driedelige docureeks Força Koeman is nu te zien bij Videoland. Zien: serie over Ronald Koeman 'Força Koeman' vanaf 17 februari te zien Bekijk deze video » Força Koeman: Johan Cruijff was buurman, vriend en coach van Ronald Koeman Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Força Koeman: Frenkie de Jong vindt hapje eten met trainer Ronald Koeman lastig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier