Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Met Jumbo Naar Super Friday (Grand Prix)

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Met Jumbo Naar Super Friday (Grand Prix)

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Met Jumbo Naar Super Friday van de Dutch Grand Prix.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame <em>Met Jumbo Naar Super Friday</em> (Grand Prix) Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Met Jumbo Naar Super Friday van de Dutch Grand Prix. Lees verder onder de video. Reclame met Max Verstappen en Frank LammersDe stemmen zijn geteld, en de supermarktketen Jumbo zit er weer bij met maar liefst twee reclames. Een daarvan is Met Jumbo Naar Super Friday van de Dutch Grand Prix. In deze commercial is niet alleen de bekende Jumbo-acteur Frank Lammers te zien, ook Max Verstappen speelt hierin een rol. Bekijk de genomineerde reclame Met Jumbo Naar Super Friday in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Met Jumbo Naar Super Friday (Grand Prix)

Reclame met Max Verstappen en Frank Lammers
De stemmen zijn geteld, en de supermarktketen Jumbo zit er weer bij met maar liefst twee reclames. Een daarvan is Met Jumbo Naar Super Friday van de Dutch Grand Prix. In deze commercial is niet alleen de bekende Jumbo-acteur Frank Lammers te zien, ook Max Verstappen speelt hierin een rol.

Bekijk de genomineerde reclame Met Jumbo Naar Super Friday in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Met Jumbo Naar Super Friday (Grand Prix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier