Snelle en Maan zingen Blijven Slapen: bekijk de videoclip met Chantal Janzen

Snelle en Maan zingen Blijven Slapen: bekijk de videoclip met Chantal Janzen

Rapper Snelle en Maan hebben de handen ineengeslagen, samen komen ze nu met de nieuwe single Blijven Slapen. De twee ontmoetten elkaar bij Vrienden Van Amstel Live en kunnen het goed met elkaar vinden. En ze hebben een bekende weten te strikken voor de videoclip van Blijven Slapen. Niemand minder dan Chantal Janzen speelt in haar pyjama een rol in de clip, het liedje heeft een leuk linkje met haar programma Chantal Blijft Slapen.

Bekijk de videoclip van Blijven Slapen van Snelle en Maan hieronder.

Snelle en Maan zingen <em>Blijven Slapen</em>: bekijk de videoclip met Chantal Janzen Rapper Snelle en Maan hebben de handen ineengeslagen, samen komen ze nu met de nieuwe single Blijven Slapen. De twee ontmoetten elkaar bij Vrienden Van Amstel Live en kunnen het goed met elkaar vinden. En ze hebben een bekende weten te strikken voor de videoclip van Blijven Slapen. Niemand minder dan Chantal Janzen speelt in haar pyjama een rol in de clip, het liedje heeft een leuk linkje met haar programma Chantal Blijft Slapen. Bekijk de videoclip van Blijven Slapen van Snelle en Maan hieronder. Vrienden van Amstel LIVE 2021 gemist? Bekijk de hoogtepunten Bekijk deze video » Vrienden van Amstel 2021: Maan, Suzan & Freek en Snelle - Ze Huilt Maar Ze Lacht Bekijk deze video »
Muziek :
Snelle en Maan zingen Blijven Slapen: bekijk de videoclip met Chantal Janzen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snelle en Maan zingen Blijven Slapen: bekijk de videoclip met Chantal Janzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier