Video: Ronald Koeman moet persconferentie staken vanwege een bloedneus

Video: Ronald Koeman moet persconferentie staken vanwege een bloedneus

Ronald Koeman heeft vandaag de persconferentie eerder dan gepland moeten verlaten. De trainer van Barcelona kreeg namelijk last van een bloedneus.

Lees verder onder de video.

Video: Ronald Koeman moet persconferentie staken vanwege een <em>bloedneus</em> Ronald Koeman heeft vandaag de persconferentie eerder dan gepland moeten verlaten. De trainer van Barcelona kreeg namelijk last van een bloedneus. Lees verder onder de video. Neus Koeman blijft bloedenIn een video is te zien dat Koeman tijdens het persmoment vooruitblikt op de voetbalwedstrijd FC Barcelona tegen Sevilla. Hij probeert het bloeden van zijn neus te stoppen met doekjes, maar het blijft doorgaan. Volgens De Telegraaf slikt de trainer bloedverdunners sinds hij vorig jaar werd getroffen door een hartinfarct, dit zou de bloedneus kunnen verklaren. Bekijk beelden van de persconferentie met de bloedneus van Ronald Koeman hierboven. Força Koeman: Johan Cruijff was buurman, vriend en coach van Ronald Koeman Bekijk deze video » Força Koeman: Frenkie de Jong vindt hapje eten met trainer Ronald Koeman lastig Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Ronald Koeman moet persconferentie staken vanwege een bloedneus

Neus Koeman blijft bloeden
In een video is te zien dat Koeman tijdens het persmoment vooruitblikt op de voetbalwedstrijd FC Barcelona tegen Sevilla. Hij probeert het bloeden van zijn neus te stoppen met doekjes, maar het blijft doorgaan. Volgens De Telegraaf slikt de trainer bloedverdunners sinds hij vorig jaar werd getroffen door een hartinfarct, dit zou de bloedneus kunnen verklaren.

Bekijk beelden van de persconferentie met de bloedneus van Ronald Koeman hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ronald Koeman moet persconferentie staken vanwege een bloedneus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier