Op Zoek Naar Maria-kandidaten testen kennis in MusicalQuiz met Vajèn van den Bosch

Op Zoek Naar Maria-kandidaten testen kennis in MusicalQuiz met Vajèn van den Bosch

In Op Zoek Naar Maria laten verschillende actrices zien wat ze in huis hebben en doen ze er alles aan om de rol van Maria von Trapp te bemachtigen. Maar Vajèn van den Bosch, die zelf in de musical The Sound Of Music heeft gespeeld, heeft een manier gevonden om deze dames nog beter te leren kennen. Hun kennis over musicals wordt namelijk getest in de AVROTROS MusicalQuiz.

Bekijk de video van de MusicalQuiz hieronder.

Op Zoek Naar Maria is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar Maria terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op Zoek Naar Maria</em>-kandidaten testen kennis in MusicalQuiz met Vajèn van den Bosch In Op Zoek Naar Maria laten verschillende actrices zien wat ze in huis hebben en doen ze er alles aan om de rol van Maria von Trapp te bemachtigen. Maar Vajèn van den Bosch, die zelf in de musical The Sound Of Music heeft gespeeld, heeft een manier gevonden om deze dames nog beter te leren kennen. Hun kennis over musicals wordt namelijk getest in de AVROTROS MusicalQuiz. Bekijk de video van de MusicalQuiz hieronder. Op Zoek Naar Maria is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op Zoek Naar Maria terugkijken bij Gids.tv. Zien: Sylvia neemt afscheid van Op zoek naar Maria met 'Bergen of dalen' Bekijk deze video » Op zoek naar Maria gemist? Bekijk de volledige sing-off van Sylvia en Willemijn Bekijk deze video »
TV :
Op Zoek Naar Maria-kandidaten testen kennis in MusicalQuiz met Vajèn van den Bosch


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op Zoek Naar Maria-kandidaten testen kennis in MusicalQuiz met Vajèn van den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier