Video: Tim en Tom Coronel willen sportscholen openen met speciale luchtreiniger

Video: Tim en Tom Coronel willen sportscholen openen met speciale luchtreiniger

De sportscholen zijn nog steeds gesloten in verband met de coronamaatregelen. Maar Tim en Tom Coronel denken dat ze iets hebben gevonden zodat de sportscholen weer open kunnen. Een speciale luchtreiniger moet minister Hugo de Jonge ervan overtuigen om de deuren van sportscholen en wellicht veel meer openbare gelegenheden weer open te gooien.

Bekijk het verhaal van Tim Coronel over de luchtreiniger in de video van het AD hieronder.

Video: Tim en Tom Coronel willen sportscholen openen met <em>speciale luchtreiniger</em> De sportscholen zijn nog steeds gesloten in verband met de coronamaatregelen. Maar Tim en Tom Coronel denken dat ze iets hebben gevonden zodat de sportscholen weer open kunnen. Een speciale luchtreiniger moet minister Hugo de Jonge ervan overtuigen om de deuren van sportscholen en wellicht veel meer openbare gelegenheden weer open te gooien. Bekijk het verhaal van Tim Coronel over de luchtreiniger in de video van het AD hieronder. Jan Struijs waarschuwt horeca in Jinek: "We gaan echt handhaven op illegale acties" Bekijk deze video » Ferd Grapperhaus over horecaondernemers die terras openen: ‘Ik zeg: niet doen!’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Tim en Tom Coronel willen sportscholen openen met speciale luchtreiniger


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Tim en Tom Coronel willen sportscholen openen met speciale luchtreiniger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV