Het RTL Verkiezingsdebat is 28 februari te zien op RTL 4: bekijk de promo

Het RTL Verkiezingsdebat is 28 februari te zien op RTL 4: bekijk de promo

Zondag is het tijd voor het eerste lijsttrekkersdebat op televisie. Dan gaan de lijsttrekkers van de zes grootste partijen, de VVD, PVV, CDA, D66, SP en GroenLinks met elkaar in debat. Ze bespreken allerlei thema's, ook kunnen mensen uit het hele land vragen stellen aan de politici.

Bekijk de promo voor het RTL Verkiezingsdebat in de video hieronder.

Het RTL Verkiezingsdebat is op zondag 28 februari om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt na afloop het RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.

Het <em>RTL Verkiezingsdebat</em> is 28 februari te zien op RTL 4: bekijk de promo Zondag is het tijd voor het eerste lijsttrekkersdebat op televisie. Dan gaan de lijsttrekkers van de zes grootste partijen, de VVD, PVV, CDA, D66, SP en GroenLinks met elkaar in debat. Ze bespreken allerlei thema's, ook kunnen mensen uit het hele land vragen stellen aan de politici. Bekijk de promo voor het RTL Verkiezingsdebat in de video hieronder. Het RTL Verkiezingsdebat is op zondag 28 februari om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt na afloop het RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Lilianne Ploumen niet welkom bij RTL-debat: "Valt wat voor te zeggen" Bekijk deze video » RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video »
TV :
Het RTL Verkiezingsdebat is 28 februari te zien op RTL 4: bekijk de promo


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het RTL Verkiezingsdebat is 28 februari te zien op RTL 4: bekijk de promo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier