Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame over mooie zomer van Jumbo

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame over mooie zomer van Jumbo

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is zo maken we er samen een mooie zomer van, van Jumbo.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame over <em>mooie zomer</em> van Jumbo Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is zo maken we er samen een mooie zomer van, van Jumbo. Lees verder onder de video. Jumbo genomineerd met twee reclamesNaast de reclame met Max Verstappen over Super Friday is Jumbo met nog een commercial genomineerd voor de Gouden Loeki van 2020. Ook zo maken we er samen een mooie zomer van is door het publiek gekozen tot een van de beste reclames van afgelopen jaar. Het is nu de grote vraag of een van deze reclames er ook daadwerkelijk met de hoofdprijs vandoor gaat. Bekijk de genomineerde reclame zo maken we er samen een mooie zomer van, van Jumbo in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame over mooie zomer van Jumbo

Jumbo genomineerd met twee reclames
Naast de reclame met Max Verstappen over Super Friday is Jumbo met nog een commercial genomineerd voor de Gouden Loeki van 2020. Ook zo maken we er samen een mooie zomer van is door het publiek gekozen tot een van de beste reclames van afgelopen jaar. Het is nu de grote vraag of een van deze reclames er ook daadwerkelijk met de hoofdprijs vandoor gaat.

Bekijk de genomineerde reclame zo maken we er samen een mooie zomer van, van Jumbo in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame over mooie zomer van Jumbo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier