Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame met Frummel van Staatsloterij

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame met Frummel van Staatsloterij

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is de reclame van de Staatsloterij met het zwarte katje Frummel.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame met <em>Frummel</em> van Staatsloterij Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is de reclame van de Staatsloterij met het zwarte katje Frummel. Lees verder onder de video. Hoofdrol voor schattige zwarte kat FrummelIn de reclame van de Staatsloterij is het de grote vraag of zwarte katjes daadwerkelijk ongeluk brengen, of niet. Het schattige poesje Frummel speelt een hoofdrol in deze commercial, en de boodschap van de Staatsloterij is: geloof in geluk. Bekijk de genomineerde reclame van de Staatsloterij met Frummel in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame met Frummel van Staatsloterij

Hoofdrol voor schattige zwarte kat Frummel
In de reclame van de Staatsloterij is het de grote vraag of zwarte katjes daadwerkelijk ongeluk brengen, of niet. Het schattige poesje Frummel speelt een hoofdrol in deze commercial, en de boodschap van de Staatsloterij is: geloof in geluk.

Bekijk de genomineerde reclame van de Staatsloterij met Frummel in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame met Frummel van Staatsloterij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier