Video: drone moet meest bedreigde dolfijnensoort redden

Video: drone moet meest bedreigde dolfijnensoort redden

Een zeldzaam soort dolfijn, de Maui dolfijn. Ze komen alleen voor in een klein gebied voor de kust van Nieuw-Zeeland. Het is de meest bedreigde dolfijnensoort van de wereld en het gaat niet goed met ze. Ongeveer 50 jaar geleden waren er nog 1500 van dit soort, nu nog maar 60. De regering van het land heeft een plan bedacht om het soort te redden. Daar moet een drone bij gaan helpen.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>drone</em> moet meest bedreigde <em>dolfijnensoort</em> redden Een zeldzaam soort dolfijn, de Maui dolfijn. Ze komen alleen voor in een klein gebied voor de kust van Nieuw-Zeeland. Het is de meest bedreigde dolfijnensoort van de wereld en het gaat niet goed met ze. Ongeveer 50 jaar geleden waren er nog 1500 van dit soort, nu nog maar 60. De regering van het land heeft een plan bedacht om het soort te redden. Daar moet een drone bij gaan helpen. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook NOS Stories: Kan deze robotdolfijn echte dolfijnen in dierenparken vervangen? Bekijk deze video » Waarschijnlijk nieuw dolfijnsoort ontdekt voor de kust van Mexico (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: drone moet meest bedreigde dolfijnensoort redden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: drone moet meest bedreigde dolfijnensoort redden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier