Renze en Fidan in De Vooravond over het "verontrustende" besluit van Marieke Lucas Rijneveld

Renze en Fidan in De Vooravond over het "verontrustende" besluit van Marieke Lucas Rijneveld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Renze en Fidan in <em>De Vooravond</em> over het &quot;verontrustende&quot; besluit van <em>Marieke Lucas Rijneveld</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Marieke Lucas Rijneveld zou de gedichten van Afro-Amerikaanse dichter Amanda Groman vertalen. Zij heeft zich echter teruggetrokken en besloten dit niet meer te doen. Dat heeft alles te maken met het feit dat Marieke zich niet goed zou kunnen inleven in het werk van Groman. Fidan reageert: "Ik vind het verontrustend. Wij zijn geneigd om te denken dat racisme uit de witte hoek komt." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze en Fidan in De Vooravond over het "verontrustende" besluit van Marieke Lucas Rijneveld

Marieke Lucas Rijneveld zou de gedichten van Afro-Amerikaanse dichter Amanda Groman vertalen. Zij heeft zich echter teruggetrokken en besloten dit niet meer te doen. Dat heeft alles te maken met het feit dat Marieke zich niet goed zou kunnen inleven in het werk van Groman. Fidan reageert: "Ik vind het verontrustend. Wij zijn geneigd om te denken dat racisme uit de witte hoek komt."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Renze en Fidan in De Vooravond over het "verontrustende" besluit van Marieke Lucas Rijneveld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier