Frank Evenblij in De Vooravond over de corona-callcenters: "Ze zijn gewend om winst te maken"

Frank Evenblij in De Vooravond over de corona-callcenters: "Ze zijn gewend om winst te maken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frank Evenblij</em> in <em>De Vooravond</em> over de corona-callcenters: &quot;Ze zijn gewend om winst te maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Frank Evenblij is het niet eens met de overheid over de keus van uitbesteding corona-callcenters. Dit wordt gedaan door commerciële bedrijven. Hij reageert: "Ze zijn gewend om winst te maken. Ik vind het raar dat de overheid met zo'n bedrijf in zee gaat." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frank Evenblij in De Vooravond over de corona-callcenters: "Ze zijn gewend om winst te maken"

Frank Evenblij is het niet eens met de overheid over de keus van uitbesteding corona-callcenters. Dit wordt gedaan door commerciële bedrijven. Hij reageert: "Ze zijn gewend om winst te maken. Ik vind het raar dat de overheid met zo'n bedrijf in zee gaat."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank Evenblij in De Vooravond over de corona-callcenters: "Ze zijn gewend om winst te maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier