Zien: dit was het kerstcadeau van de Queen Elizabeth aan Harry's zoon Archie

Zien: dit was het kerstcadeau van de Queen Elizabeth aan Harry's zoon Archie

Zien: dit was het kerstcadeau van de Queen Elizabeth aan Harry's zoon Archie Harry en Meghan wonen nu ongeveer een half jaar in Los Angeles, maar door de lockdown hebben ze nog niets kunnen zien van hun buurt. En dus zag goede vriend en presentator James Corden zijn kans schoon en vroeg Harry of hij hem in stijl mocht rondleiden door LA. Dat leverde bijzondere gesprekken op. Je ziet een samenvatting van het gesprek bij RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: dit was het kerstcadeau van de Queen Elizabeth aan Harry's zoon Archie

Harry en Meghan wonen nu ongeveer een half jaar in Los Angeles, maar door de lockdown hebben ze nog niets kunnen zien van hun buurt. En dus zag goede vriend en presentator James Corden zijn kans schoon en vroeg Harry of hij hem in stijl mocht rondleiden door LA. Dat leverde bijzondere gesprekken op. Je ziet een samenvatting van het gesprek bij RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dit was het kerstcadeau van de Queen Elizabeth aan Harry's zoon Archie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier