The Voice: Bram Houg zingt If You're Not The One en coach Jan is niet tevreden met performace

The Voice: Bram Houg zingt If You're Not The One en coach Jan is niet tevreden met performace

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice</em>: Bram Houg zingt <em>If You're Not The One</em> en coach Jan is niet tevreden met performace Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Bram Houg uit team Jan Smit zingt 'If You're Not The One' van Daniel Bedingfield bij The Knockouts van The voice of Holland. Waylon reageert als eerste na zijn performance: "Soms kan je best doen, net iets teveel zijn." Zijn coach is ook niet helemaal tevreden over zijn kandidaat: "Het zit hem in de kleine dingen en die zijn vandaag niet helemaal uit de verf gekomen helaas." Bram is de eerste uit team Jan dus hij mag plaatsnemen op een van de stoelen. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice: Bram Houg zingt If You're Not The One en coach Jan is niet tevreden met performace

Bram Houg uit team Jan Smit zingt 'If You're Not The One' van Daniel Bedingfield bij The Knockouts van The voice of Holland. Waylon reageert als eerste na zijn performance: "Soms kan je best doen, net iets teveel zijn." Zijn coach is ook niet helemaal tevreden over zijn kandidaat: "Het zit hem in de kleine dingen en die zijn vandaag niet helemaal uit de verf gekomen helaas." Bram is de eerste uit team Jan dus hij mag plaatsnemen op een van de stoelen.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Bram Houg zingt If You're Not The One en coach Jan is niet tevreden met performace of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier