Dionne Damen in The Voice met steady performance van Physical

Dionne Damen in The Voice met steady performance van Physical

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Dionne Damen in <em>The Voice</em> met steady performance van <em>Physical</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Dionne Damen uit team Jan Smit zingt 'Physical' van Dua Lipa bij The Knockouts. Anouk reageert na de performance van Dionne: "Belangrijk is voor jou dat jij op zoek gaat naar wie je wil zijn." Jan Smit komt tot de conclusie dat hij niet zoveel meer kan toevoegen aan zijn kandidaat: "Je bent steady as a rock." Daarmee zegt Jan ook dat hij haar niet mee gaat nemen in het vervolg van The Voice. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Dionne Damen in The Voice met steady performance van Physical

Dionne Damen uit team Jan Smit zingt 'Physical' van Dua Lipa bij The Knockouts. Anouk reageert na de performance van Dionne: "Belangrijk is voor jou dat jij op zoek gaat naar wie je wil zijn." Jan Smit komt tot de conclusie dat hij niet zoveel meer kan toevoegen aan zijn kandidaat: "Je bent steady as a rock." Daarmee zegt Jan ook dat hij haar niet mee gaat nemen in het vervolg van The Voice.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dionne Damen in The Voice met steady performance van Physical of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier