Joost Eerdmans op de bank bij Emma Wortelboer: "Heeft u Thierry Baudet onterecht vertrouwd?"

Joost Eerdmans op de bank bij Emma Wortelboer: "Heeft u Thierry Baudet onterecht vertrouwd?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Joost Eerdmans is lijsttrekker van de nieuwe partij JA21, na zijn breuk met Forum voor Democratie. Hoe kijkt hij terug op deze periode? Emma Wortelboer vraagt hem het hemd van het lijf.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Joost Eerdmans</em> op de bank bij Emma Wortelboer: &quot;Heeft u Thierry Baudet onterecht vertrouwd?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Joost Eerdmans is lijsttrekker van de nieuwe partij JA21, na zijn breuk met Forum voor Democratie. Hoe kijkt hij terug op deze periode? Emma Wortelboer vraagt hem het hemd van het lijf. Tekst gaat verder onder de video. VertrouwenHet gesprek gaat onder ander over vertrouwen. Heeft Eerdmans Thierry Baudet onterecht vertrouwd? Verder gaat het gesprek over ideologie en muziek. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost Eerdmans op de bank bij Emma Wortelboer: "Heeft u Thierry Baudet onterecht vertrouwd?"

Vertrouwen
Het gesprek gaat onder ander over vertrouwen. Heeft Eerdmans Thierry Baudet onterecht vertrouwd? Verder gaat het gesprek over ideologie en muziek.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans op de bank bij Emma Wortelboer: "Heeft u Thierry Baudet onterecht vertrouwd?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier