Jeroen Pauw over 'gamechangers' in verkiezingen: "Rutte versus Samsom het perfecte voorbeeld"

Jeroen Pauw over 'gamechangers' in verkiezingen: "Rutte versus Samsom het perfecte voorbeeld"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Jeroen Pauw over '<em>gamechangers</em>' in verkiezingen: &quot;Rutte versus Samsom het perfecte voorbeeld&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jeroen Pauw is te gast bij De Vooravond om te praten over 'gamechangers' bij verkiezingen. Of er dit keer ook eentje komt, is lastig te voorspellen. Wel kunnen we natuurlijk terugblikken naar 2012, toen Diederik Samsom (PvdA) het opnam tegen Mark Rutte, waarbij Emile Roemer (SP) werd afgeserveerd. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroen Pauw over 'gamechangers' in verkiezingen: "Rutte versus Samsom het perfecte voorbeeld"

Jeroen Pauw is te gast bij De Vooravond om te praten over 'gamechangers' bij verkiezingen. Of er dit keer ook eentje komt, is lastig te voorspellen. Wel kunnen we natuurlijk terugblikken naar 2012, toen Diederik Samsom (PvdA) het opnam tegen Mark Rutte, waarbij Emile Roemer (SP) werd afgeserveerd.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw over 'gamechangers' in verkiezingen: "Rutte versus Samsom het perfecte voorbeeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier