De Vooravond: Renze Klamer in duet met Suzan & Freek met maandlied

De Vooravond: Renze Klamer in duet met Suzan & Freek met maandlied

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Renze Klamer in duet met Suzan &amp; Freek met <em>maandlied</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dit seizoen van De Vooravond geen weeklied, maar een maandlied! Renze Klamer zong vanavond samen met Suzan & Freek. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Renze Klamer in duet met Suzan & Freek met maandlied

Dit seizoen van De Vooravond geen weeklied, maar een maandlied! Renze Klamer zong vanavond samen met Suzan & Freek.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Renze Klamer in duet met Suzan & Freek met maandlied of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier