Zien: optreden Jasper Wever in The Voice wordt stilgelegd

Zien: optreden Jasper Wever in The Voice wordt stilgelegd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Het optreden van Jasper Wever uit team Jan Smit vanavond in The Voice of Holland werd vanavond stilgelegd. Bekijk ook het hele optreden van Jasper in The Voice.

Lees verder onder de video

Zien: optreden Jasper Wever in <em>The Voice</em> wordt stilgelegd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Het optreden van Jasper Wever uit team Jan Smit vanavond in The Voice of Holland werd vanavond stilgelegd. Bekijk ook het hele optreden van Jasper in The Voice. Lees verder onder de video ZenuwachtigJasper Wever was ontzettend zenuwachtig, en dat sloeg op zijn stem. De coaches reageerden geschrokken, en lieten de band stoppen met spelen. Ook Jasper schrok daarvan. Na even rust te hebben genomen, begon hij opnieuw, en met succes: hij is door naar de liveshows. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Zien: optreden Jasper Wever in The Voice wordt stilgelegd

Zenuwachtig
Jasper Wever was ontzettend zenuwachtig, en dat sloeg op zijn stem. De coaches reageerden geschrokken, en lieten de band stoppen met spelen. Ook Jasper schrok daarvan. Na even rust te hebben genomen, begon hij opnieuw, en met succes: hij is door naar de liveshows.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV