Veronice Inside gemist? René van der Gijp geniet van Olympiakos-speler

Veronice Inside gemist? René van der Gijp geniet van Olympiakos-speler

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronice Inside</em> gemist? René van der Gijp geniet van Olympiakos-speler Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp is onder de indruk van de drive van de nummer 4 van Olympiakos, Mady Camara. "En hij heeft niks gekost!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronice Inside gemist? René van der Gijp geniet van Olympiakos-speler

René van der Gijp is onder de indruk van de drive van de nummer 4 van Olympiakos, Mady Camara. "En hij heeft niks gekost!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronice Inside gemist? René van der Gijp geniet van Olympiakos-speler of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier