Discussie tussen Johan en Valentijn in VI over Ajax-keeper Onana

Discussie tussen Johan en Valentijn in VI over Ajax-keeper Onana

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Discussie tussen Johan en Valentijn in <em>VI</em> over Ajax-keeper Onana Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Aan tafel bij Veronica Inside ontstaat er een discussie over Ajax-doelman Onana. Onana kwam de laatste tijd in het nieuws omdat hij is geschortst. Vooral Johan en Valentijn kunnen het in deze zaak niet eens worden. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Discussie tussen Johan en Valentijn in VI over Ajax-keeper Onana

Aan tafel bij Veronica Inside ontstaat er een discussie over Ajax-doelman Onana. Onana kwam de laatste tijd in het nieuws omdat hij is geschortst. Vooral Johan en Valentijn kunnen het in deze zaak niet eens worden.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Discussie tussen Johan en Valentijn in VI over Ajax-keeper Onana of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier