Johan Derksen doet een oproep in VI: "Boycot het WK in Qatar"

Johan Derksen doet een oproep in VI: "Boycot het WK in Qatar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen doet een oproep in <em>VI</em>: &quot;Boycot het WK in Qatar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen doet in Veronica Inside een oproep aan de spelers van Oranje om het WK in Qatar te boycotten na het nieuws dat 6500 arbeidsmigranten zijn overleden bij de bouw van de stadions. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen doet een oproep in VI: "Boycot het WK in Qatar"

Johan Derksen doet in Veronica Inside een oproep aan de spelers van Oranje om het WK in Qatar te boycotten na het nieuws dat 6500 arbeidsmigranten zijn overleden bij de bouw van de stadions.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen doet een oproep in VI: "Boycot het WK in Qatar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier