Op1 gemist? De politiek verslaggevers van NOS doen een Rondje Binnenhof

Op1 gemist? De politiek verslaggevers van NOS doen een Rondje Binnenhof

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? De politiek verslaggevers van <em>NOS</em> doen een <em>Rondje Binnenhof</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Marleen de Rooy volgen de Haagse politici in Rondje Binnenhof samen met Herman van der Zandt. Ze vertellen erover bij Op1. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? De politiek verslaggevers van NOS doen een Rondje Binnenhof

Politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Marleen de Rooy volgen de Haagse politici in Rondje Binnenhof samen met Herman van der Zandt. Ze vertellen erover bij Op1.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? De politiek verslaggevers van NOS doen een Rondje Binnenhof of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier