Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Dit is de verliezend finalist van Wie is de Mol? 2021 (video) Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen' Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Lumineus idee' Bekijk deze video » In de voorlaatste aflevering van Wie is de Mol? 2021 hebben de laatste drie kandidaten, de finalisten, nog één kans om geld voor de pot te winnen. De Mol krijgt nog een kans om dat te voorkomen. Potentiële MollenNa het afvallen van Splinter Chabot op de drempel van de finale van Wie is de Mol? in Tsjechië zijn er nog drie potentiële Mollen over: journalist Charlotte Nijs, actrice Renée Fokker en voetbalster Rocky Hehakaija. PotEen van hen is de Mol die de afgelopen weken heeft geprobeerd de pot zo laag mogelijk te houden en niet ontdekt te worden door haar medekandidaten. Na acht afleveringen staat de pot op 7875 euro. BekendmakingIn deze finaleaflevering wordt nog niet bekend wie de Mol dit jaar is. De uitzending eindigt waarschijnlijk met het moment waarop presentator Rik van de Westelaken aan de drie kandidaten vraagt wie de Mol is. De bekendmaking volgt in de slotaflevering over een week. Wie is de Mol? aflevering 8 gemist? Bekijk de opdracht 'Ra(a)dgeving' Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 8 gemist? Welke kandidaat doet de grote wisseltruc? Bekijk deze video » Afvaller Splinter baalt van exit Wie is de Mol?: "Een dierbare ervaring" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de voorlaatste aflevering van Wie is de Mol? 2021 hebben de laatste drie kandidaten, de finalisten, nog één kans om geld voor de pot te winnen. De Mol krijgt nog een kans om dat te voorkomen.

Potentiële Mollen
Na het afvallen van Splinter Chabot op de drempel van de finale van Wie is de Mol? in Tsjechië zijn er nog drie potentiële Mollen over: journalist Charlotte Nijs, actrice Renée Fokker en voetbalster Rocky Hehakaija.

Pot
Een van hen is de Mol die de afgelopen weken heeft geprobeerd de pot zo laag mogelijk te houden en niet ontdekt te worden door haar medekandidaten. Na acht afleveringen staat de pot op 7875 euro.

Bekendmaking
In deze finaleaflevering wordt nog niet bekend wie de Mol dit jaar is. De uitzending eindigt waarschijnlijk met het moment waarop presentator Rik van de Westelaken aan de drie kandidaten vraagt wie de Mol is. De bekendmaking volgt in de slotaflevering over een week.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier