Detectives: Hidden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Hidden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Hidden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Welshe misdaadserie Hidden drie zaterdagen met dubbele afleveringen vanaf 22:25 uur te zien op NPO 2. Zieke vaderDe serie gaat over politie-inspecteur Cadi John die zich heeft laten overplaatsen naar Wales om voor haar zieke vader te kunnen zorgen en daar aan het werk te gaan. Oud-docentIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt in Noord-Wales het lichaam gevonden van oud-docent Geraint Ellis, een oudere man die op brute wijze lijkt te zijn vermoord. GeheimInspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan, die beiden een heftige tijd doormaken, gaan op onderzoek uit. De drie jongeren Mia, Lee en Connor lijken ondertussen een duister geheim te verbergen. Zien: bekijk hier de trailer van A Week Away (Netflix) Bekijk deze video » Trailer: Netflix-serie Murder Among the Mormons vanaf 3 maart te zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Welshe misdaadserie Hidden drie zaterdagen met dubbele afleveringen vanaf 22:25 uur te zien op NPO 2.

Zieke vader
De serie gaat over politie-inspecteur Cadi John die zich heeft laten overplaatsen naar Wales om voor haar zieke vader te kunnen zorgen en daar aan het werk te gaan.

Oud-docent
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt in Noord-Wales het lichaam gevonden van oud-docent Geraint Ellis, een oudere man die op brute wijze lijkt te zijn vermoord.

Geheim
Inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan, die beiden een heftige tijd doormaken, gaan op onderzoek uit. De drie jongeren Mia, Lee en Connor lijken ondertussen een duister geheim te verbergen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Hidden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier