Op1 gemist? Dit is dé gemiddelde Nederlander: Frank Jansen uit Wijchen

Op1 gemist? Dit is dé gemiddelde Nederlander: Frank Jansen uit Wijchen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Albert Klein Haneveld vertelt bij Op1 over het bijzondere onderzoek dat hij heeft gedaan voor een documentaire. Hij is namelijk op zoek gegaan naar dé gemiddelde Nederlander. En die heeft hij gevonden in Frank Jansen uit Wijchen, ook hij zit aan tafel bij de talkshow.

De documentaire Op zoek naar de gemiddelde Nederlander is op zaterdag 27 februari om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Op zoek naar de gemiddelde Nederlander terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dit is dé gemiddelde Nederlander: Frank Jansen uit Wijchen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Albert Klein Haneveld vertelt bij Op1 over het bijzondere onderzoek dat hij heeft gedaan voor een documentaire. Hij is namelijk op zoek gegaan naar dé gemiddelde Nederlander. En die heeft hij gevonden in Frank Jansen uit Wijchen, ook hij zit aan tafel bij de talkshow. De documentaire Op zoek naar de gemiddelde Nederlander is op zaterdag 27 februari om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Op zoek naar de gemiddelde Nederlander terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit is dé gemiddelde Nederlander: Frank Jansen uit Wijchen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit is dé gemiddelde Nederlander: Frank Jansen uit Wijchen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier