Op1 gemist? Zo is het Chinees-Indische restaurant typisch Nederlands geworden

Op1 gemist? Zo is het Chinees-Indische restaurant typisch Nederlands geworden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv.

Het Chinees-Indische restaurant is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland, het is zelfs officieel Nederlands immaterieel erfgoed geworden. Fotograaf Mark van Wonderen en restauranteigenaar Billy Tse vertellen meer over deze restaurants, die je alleen in Nederland vindt.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zo is het Chinees-Indische restaurant typisch Nederlands geworden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 26 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 februari terugkijken bij Gids.tv. Het Chinees-Indische restaurant is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland, het is zelfs officieel Nederlands immaterieel erfgoed geworden. Fotograaf Mark van Wonderen en restauranteigenaar Billy Tse vertellen meer over deze restaurants, die je alleen in Nederland vindt. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo is het Chinees-Indische restaurant typisch Nederlands geworden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zo is het Chinees-Indische restaurant typisch Nederlands geworden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier