Hondenuitlater Lady Gaga beschoten, honden ontvoerd: bekijk heftige nieuwe beelden

Hondenuitlater Lady Gaga beschoten, honden ontvoerd: bekijk heftige nieuwe beelden

Eerder deze week werd bekend dat de honden van Lady Gaga op heftige wijze zijn ontvoerd. En nu zijn er beelden opgedoken van deze gewelddadige ontvoering die zijn gemaakt door een beveiligingscamera.

Lees verder onder de video.

<em>Hondenuitlater Lady Gaga</em> beschoten, honden ontvoerd: bekijk heftige nieuwe beelden Eerder deze week werd bekend dat de honden van Lady Gaga op heftige wijze zijn ontvoerd. En nu zijn er beelden opgedoken van deze gewelddadige ontvoering die zijn gemaakt door een beveiligingscamera. Lees verder onder de video. Hondjes inmiddels veilig terug, Fischer stabielOp de beelden is te zien dat er een auto stopt en twee mannen de hondenuitlater Ryan Fischer neerschieten en aanvallen. Vervolgens nemen zij de twee Franse bulldogs Koji en Gustav van Lady Gaga mee en rijden ze weg. Inmiddels is Fischer stabiel, hij ligt nog wel in het ziekenhuis. Ook zijn de hondjes teruggebracht naar de politie door een vrouw die niets met deze zaak te maken lijkt te hebben. De politie is nog op zoek naar de daders. Bekijk de heftige beelden van de gewelddadige ontvoering in de video hierboven. Zien: Lady Gaga zingt volkslied tijdens de inauguratie van Joe Biden Bekijk deze video » Video: Lady Gaga's hondenuitlater neergeschoten, bulldogs gestolen Bekijk deze video »
Entertainment :
Hondenuitlater Lady Gaga beschoten, honden ontvoerd: bekijk heftige nieuwe beelden

Hondjes inmiddels veilig terug, Fischer stabiel
Op de beelden is te zien dat er een auto stopt en twee mannen de hondenuitlater Ryan Fischer neerschieten en aanvallen. Vervolgens nemen zij de twee Franse bulldogs Koji en Gustav van Lady Gaga mee en rijden ze weg. Inmiddels is Fischer stabiel, hij ligt nog wel in het ziekenhuis. Ook zijn de hondjes teruggebracht naar de politie door een vrouw die niets met deze zaak te maken lijkt te hebben. De politie is nog op zoek naar de daders.

Bekijk de heftige beelden van de gewelddadige ontvoering in de video hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier