Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag

Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Maxime Meiland vindt het verschrikkelijk dat haar dochtertje Claire uit beeld moet worden gehouden, zo vertelt ze bij Jinek. Het meisje was veel in Chateau Meiland te zien, maar mag nu nog maar vijf keer per jaar in beeld, anders wordt het gezien als kinderarbeid.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em>: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET. Maxime Meiland vindt het verschrikkelijk dat haar dochtertje Claire uit beeld moet worden gehouden, zo vertelt ze bij Jinek. Het meisje was veel in Chateau Meiland te zien, maar mag nu nog maar vijf keer per jaar in beeld, anders wordt het gezien als kinderarbeid. Lees verder onder de video. 'Claire heeft het echt wel door'“Vreselijk. Ik kan niet anders zeggen”, aldus Maxime. Volgens haar is het ook voor Claire heel moeilijk dat ze bijna niet meer in beeld mag. “Zij weet dat, zij heeft dat echt wel door.” Maxime ziet de opnames dan ook absoluut niet als werk. “Wij maken reality en dat is bij ons thuis.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag

'Claire heeft het echt wel door'
“Vreselijk. Ik kan niet anders zeggen”, aldus Maxime. Volgens haar is het ook voor Claire heel moeilijk dat ze bijna niet meer in beeld mag. “Zij weet dat, zij heeft dat echt wel door.” Maxime ziet de opnames dan ook absoluut niet als werk. “Wij maken reality en dat is bij ons thuis.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier