Jinek gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’

Jinek gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Het politieke debat op Radio 1 is achter de rug, de lijsttrekkers gingen met elkaar in discussie over hun plannen voor na de verkiezingen. Toch was het niet alleen maar serieus, er was ook ruimte voor humor. Jaïr Ferwerda doet verslag voor Jinek.

Lees verder onder de video.

<em>Jinek</em> gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Het politieke debat op Radio 1 is achter de rug, de lijsttrekkers gingen met elkaar in discussie over hun plannen voor na de verkiezingen. Toch was het niet alleen maar serieus, er was ook ruimte voor humor. Jaïr Ferwerda doet verslag voor Jinek. Lees verder onder de video. Rutte waardeert humor van Geert WildersZo maakte Geert Wilders een grap over de Kaagbaan, aangezien Sigrid Kaag zo veel heeft gevlogen. Mark Rutte kon deze grap erg waarderen. “Geestig. Dat is natuurlijk waarom Geert leuk is, dat hij humor heeft. Hij kan ook zelf incasseren.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’

Rutte waardeert humor van Geert Wilders
Zo maakte Geert Wilders een grap over de Kaagbaan, aangezien Sigrid Kaag zo veel heeft gevlogen. Mark Rutte kon deze grap erg waarderen. “Geestig. Dat is natuurlijk waarom Geert leuk is, dat hij humor heeft. Hij kan ook zelf incasseren.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier