Nieuwsuur: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's

Nieuwsuur: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's

Nederland wordt bestuurd vanuit het Binnenhof in Den Haag en de komende weken gaan de lijsttrekkers in aanloop naar de verkiezingen met elkaar in debat om kiezers voor zich te winnen. Maar in Nieuwsuur komen 'gewone' Nederlanders aan het woord om over politieke thema's te praten. Zo vertelt zorgmedewerkster Maaike dat ze nauwelijks tijd heeft om met haar cliënten te praten. En agent Tijs merkt niets van de politieke belofte van extra politie op straat.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em>: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's Nederland wordt bestuurd vanuit het Binnenhof in Den Haag en de komende weken gaan de lijsttrekkers in aanloop naar de verkiezingen met elkaar in debat om kiezers voor zich te winnen. Maar in Nieuwsuur komen 'gewone' Nederlanders aan het woord om over politieke thema's te praten. Zo vertelt zorgmedewerkster Maaike dat ze nauwelijks tijd heeft om met haar cliënten te praten. En agent Tijs merkt niets van de politieke belofte van extra politie op straat. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Nieuwsuur: zo werden honderden Amsterdamse Joden proefkonijn voor gaskamers Bekijk deze video » Nieuwsuur: Kees van der Staaij aangepakt door Mariëlle Tweebeeke Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier