Jinek gemist? Sterrin Smalbrugge laat ‘coronaslang’ van 1,5 meter zien

Jinek gemist? Sterrin Smalbrugge laat ‘coronaslang’ van 1,5 meter zien

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Sterrin Smalbrugge is bij Jinek te gast om meer over haar liefde voor reptielen te vertellen. Ze heeft ook een slang meegenomen om te laten zien. En volgens Eva is deze extra bijzonder, aangezien het een ‘coronaslang’ is van precies 1.5 meter…

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Sterrin Smalbrugge laat ‘coronaslang’ van 1,5 meter zien Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 26 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Sterrin Smalbrugge is bij Jinek te gast om meer over haar liefde voor reptielen te vertellen. Ze heeft ook een slang meegenomen om te laten zien. En volgens Eva is deze extra bijzonder, aangezien het een ‘coronaslang’ is van precies 1.5 meter… Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Sterrin Smalbrugge laat ‘coronaslang’ van 1,5 meter zien


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Sterrin Smalbrugge laat ‘coronaslang’ van 1,5 meter zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier