Diederik Jekel vindt De Verraders heftigste spel ooit: ‘Dat sloopt je’

Diederik Jekel vindt De Verraders heftigste spel ooit: ‘Dat sloopt je’

Wees niet bang dat je in een gat valt als Wie Is De Mol? straks is afgelopen. RTL komt namelijk met De Verraders en volgens deelnemer Diederik Jekel is dit het heftigste spel waar hij ooit aan heeft meegedaan.

Lees verder onder de video.

Diederik Jekel vindt <em>De Verraders</em> heftigste spel ooit: ‘Dat sloopt je’ Wees niet bang dat je in een gat valt als Wie Is De Mol? straks is afgelopen. RTL komt namelijk met De Verraders en volgens deelnemer Diederik Jekel is dit het heftigste spel waar hij ooit aan heeft meegedaan. Lees verder onder de video. ‘Alleen maar mensen die glashard liegen’“Omdat je de hele tijd omringd bent door een hoop mensen en dat je niets anders hebt dan elkaars gekonkel. Je hebt alleen maar mensen die glashard in je gezicht liegen”, aldus Jekel. “Dat sloopt je op een gegeven moment.” Bekijk de vooruitblik van Diederik Jekel op De Verraders in de video hierboven. De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. BN'ers jagen op elkaar in nieuw programma De Verraders, bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Video: Tijl Beckand over De Verraders Bekijk deze video »

‘Alleen maar mensen die glashard liegen’
“Omdat je de hele tijd omringd bent door een hoop mensen en dat je niets anders hebt dan elkaars gekonkel. Je hebt alleen maar mensen die glashard in je gezicht liegen”, aldus Jekel. “Dat sloopt je op een gegeven moment.”

Bekijk de vooruitblik van Diederik Jekel op De Verraders in de video hierboven.

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diederik Jekel vindt De Verraders heftigste spel ooit: ‘Dat sloopt je’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier