IJsmeesters: Een Koud Kunstje: bekijk ijssculpturen van wereldsterren

IJsmeesters: Een Koud Kunstje: bekijk ijssculpturen van wereldsterren

In IJsmeesters: Een Koud Kunstje krijgen de kunstenaars een nieuwe uitdaging voor hun kiezen. Zij moeten namelijk een wereldster maken van ijs. En dat is een behoorlijke klus…

Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder.

IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>IJsmeesters: Een Koud Kunstje</em>: bekijk ijssculpturen van wereldsterren In IJsmeesters: Een Koud Kunstje krijgen de kunstenaars een nieuwe uitdaging voor hun kiezen. Zij moeten namelijk een wereldster maken van ijs. En dat is een behoorlijke klus… Bekijk het fragment van IJsmeesters: Een Koud Kunstje in de video hieronder. IJsmeesters: Een Koud Kunstje is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van IJsmeesters: Een Koud Kunstje terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. IJsmeesters: een koud kunstje: welke ijskunstenaar valt als eerste af? Bekijk deze video » IJsmeesters: Een Koud Kunstje: stress en lichte paniek bij kunstenaars door tijdsdruk Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV