Cabaretshow Ik Beloof Niks van René van Meurs zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer

Cabaretshow Ik Beloof Niks van René van Meurs zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer

Ik Beloof Niks van René van Meurs gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

De theaters zijn tijdens de lockdown nog steeds gesloten, maar dat betekent niet dat je helemaal geen cabaret kunt zien. SBS6 zendt vanavond namelijk de show Ik Beloof Niks uit van René van Meurs.

Lees verder onder de video.

Cabaretshow <em>Ik Beloof Niks</em> van René van Meurs zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer Ik Beloof Niks van René van Meurs gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl. De theaters zijn tijdens de lockdown nog steeds gesloten, maar dat betekent niet dat je helemaal geen cabaret kunt zien. SBS6 zendt vanavond namelijk de show Ik Beloof Niks uit van René van Meurs. Lees verder onder de video. Mooie verhalen en goede grappen van René van MeursAan de trailer te zien lijkt het een show te worden met mooie verhalen en goede grappen. Maar Van Meurs dekt zichzelf goed in met de titel van zijn show: Ik Beloof Niks. Dit is de derde show van de cabaretier waarmee hij een paar jaar geleden door het land trok. “Ik ben er vooral heel blij mee omdat het (helaas) het enige is wat ik jullie in deze rare tijd heb kunnen geven”, laat Van Meurs weten over de tv-uitzending via Instagram. Bekijk de trailer van Ik Beloof Niks van René van Meurs in de video hierboven. De voorstelling Ik Beloof Niks van René van Meurs is op zaterdag 27 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Ik Beloof Niks van René van Meurs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: cabaretier René van Meurs geeft tips tegen onzekerheid in bed en liefdesverdriet Bekijk deze video »

Mooie verhalen en goede grappen van René van Meurs
Aan de trailer te zien lijkt het een show te worden met mooie verhalen en goede grappen. Maar Van Meurs dekt zichzelf goed in met de titel van zijn show: Ik Beloof Niks. Dit is de derde show van de cabaretier waarmee hij een paar jaar geleden door het land trok. “Ik ben er vooral heel blij mee omdat het (helaas) het enige is wat ik jullie in deze rare tijd heb kunnen geven”, laat Van Meurs weten over de tv-uitzending via Instagram.

Bekijk de trailer van Ik Beloof Niks van René van Meurs in de video hierboven.

De voorstelling Ik Beloof Niks van René van Meurs is op zaterdag 27 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de voorstelling Ik Beloof Niks van René van Meurs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Ik Beloof Niks van René van Meurs zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier