André van Duin zoekt leuke dierenfilmpjes voor nieuwe Animal Crackers

André van Duin zoekt leuke dierenfilmpjes voor nieuwe Animal Crackers

André van Duin komt binnenkort met een nieuwe serie van het populaire Animal Crackers. Hiervoor is de komiek op zoek naar leuke dierenfilmpjes. Iedereen kan een leuke video van een aaibaar diertje opsturen, zo vertelt Van Duin in Tijd Voor MAX. In het populaire programma spreekt Van Duin hilarische teksten in bij dierenfilmpjes.

Bekijk de oproep van André van Duin in de video hieronder. Wanneer er meer bekend is over nieuwe uitzendingen van Animal Crackers, lees je dat bij Gids.tv.

André van Duin zoekt leuke dierenfilmpjes voor nieuwe <em>Animal Crackers</em> André van Duin komt binnenkort met een nieuwe serie van het populaire Animal Crackers. Hiervoor is de komiek op zoek naar leuke dierenfilmpjes. Iedereen kan een leuke video van een aaibaar diertje opsturen, zo vertelt Van Duin in Tijd Voor MAX. In het populaire programma spreekt Van Duin hilarische teksten in bij dierenfilmpjes. Bekijk de oproep van André van Duin in de video hieronder. Wanneer er meer bekend is over nieuwe uitzendingen van Animal Crackers, lees je dat bij Gids.tv. Heel Holland Bakt: André van Duin doet speciale versie van Animal Crackers Bekijk deze video » André van Duin onthult jubileumeditie Heel Holland Bakt: ‘Beste bakkers komen terug’ Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André van Duin zoekt leuke dierenfilmpjes voor nieuwe Animal Crackers of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier