Zien: Vader redt zijn drie slapende kinderen uit brandende zolderkamer

Zien: Vader redt zijn drie slapende kinderen uit brandende zolderkamer

Een man heeft gisteravond (26 februari) zijn drie jonge kinderen gered uit een zolderbrand in Haaren. Zijn kinderen lagen boven op te slapen toen de vlammen boven het dak uitstaken. De vader raakte bij zijn reddingsactie gewond aan zijn been, uit voorzorg is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de beelden van het NOS Nieuws hieronder.

Zien: Vader <em>redt</em> zijn drie slapende kinderen uit <em>brandende</em> zolderkamer Een man heeft gisteravond (26 februari) zijn drie jonge kinderen gered uit een zolderbrand in Haaren. Zijn kinderen lagen boven op te slapen toen de vlammen boven het dak uitstaken. De vader raakte bij zijn reddingsactie gewond aan zijn been, uit voorzorg is hij naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de beelden van het NOS Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: drone moet meest bedreigde dolfijnensoort redden Bekijk deze video » Bekijk de beelden: voor het eerst vaart een Russisch schip door de Noordpool Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Vader redt zijn drie slapende kinderen uit brandende zolderkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier