De Vuilnisman start zondag bij NPO 2: Teun van de Keuken doet opvallende ontdekking

De Vuilnisman start zondag bij NPO 2: Teun van de Keuken doet opvallende ontdekking

De Vuilnisman gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zondag kun je kijken naar de eerste aflevering van het gloednieuwe programma De Vuilnisman. Hierin doet Teun van de Keuken grondig onderzoek naar afval en in de eerste aflevering doet hij een opmerkelijke ontdekking.

Lees verder onder de video.

<em>De Vuilnisman</em> start zondag bij NPO 2: Teun van de Keuken doet opvallende ontdekking De Vuilnisman gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Zondag kun je kijken naar de eerste aflevering van het gloednieuwe programma De Vuilnisman. Hierin doet Teun van de Keuken grondig onderzoek naar afval en in de eerste aflevering doet hij een opmerkelijke ontdekking. Lees verder onder de video. Gaat duurzame energie naar Shell?Zo wil Van de Keuken weten wat er daadwerkelijk met onze enorme hoeveelheid afval gebeurt. Hij ontdekt dat we troep importeren en met verbranding van dit afval wordt duurzame energie opgewekt. Ook zegt Van de Keuken dat deze duurzame energie naar een nogal opvallende partij gaat, namelijk Shell. Bekijk de eerste beelden van De Vuilnisman in de video hierboven. Het nieuwe programma De Vuilnisman is vanaf zondag 28 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Vuilnisman terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Teun van de Keuken deed schokkende ontdekking over microplastic Bekijk deze video » Jinek gemist? Teun van de Keuken over afval in Nederland Bekijk deze video »

Gaat duurzame energie naar Shell?
Zo wil Van de Keuken weten wat er daadwerkelijk met onze enorme hoeveelheid afval gebeurt. Hij ontdekt dat we troep importeren en met verbranding van dit afval wordt duurzame energie opgewekt. Ook zegt Van de Keuken dat deze duurzame energie naar een nogal opvallende partij gaat, namelijk Shell.

Bekijk de eerste beelden van De Vuilnisman in de video hierboven.

Het nieuwe programma De Vuilnisman is vanaf zondag 28 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Vuilnisman terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vuilnisman start zondag bij NPO 2: Teun van de Keuken doet opvallende ontdekking of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier