Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Opa En Oma van McDonald’s

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Opa En Oma van McDonald’s

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Opa En Oma van McDonald’s.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame <em>Opa En Oma</em> van McDonald’s Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Opa En Oma van McDonald’s. Lees verder onder de video. Opa En Oma verrassen kleinkinderen met McDonald’sOok McDonald’s maakt een reclame die inspeelt op de coronacrisis. In deze commercial is namelijk te zien dat opa en oma hun kleinkinderen missen. Ze besluiten op pad te gaan en een bezoekje te brengen aan de fastfoodketen, en op gepaste wijze hun kleinkinderen te verrassen. Bekijk de genomineerde reclame Opa En Oma van McDonald’s in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Opa En Oma van McDonald’s

Opa En Oma verrassen kleinkinderen met McDonald’s
Ook McDonald’s maakt een reclame die inspeelt op de coronacrisis. In deze commercial is namelijk te zien dat opa en oma hun kleinkinderen missen. Ze besluiten op pad te gaan en een bezoekje te brengen aan de fastfoodketen, en op gepaste wijze hun kleinkinderen te verrassen.

Bekijk de genomineerde reclame Opa En Oma van McDonald’s in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Opa En Oma van McDonald’s of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier