Video: Amsterdams museum de Hermitage organiseert grote Lego-bouwwedstrijd

Video: Amsterdams museum de Hermitage organiseert grote Lego-bouwwedstrijd

Ook voor musea in Nederland is de corona-tijd een zware periode. Al maanden zijn alle musea gesloten voor publiek, en wanneer ze weer open mogen is momenteel nog niet bekend. Veel musea zijn bang dat mensen heb hierdoor gaan vergeten en bedenken daarom allerlei leuken wedstijden. Zo ook het Amsterdamse museum de Hermitage, kinderen konden meedoen aan een Lego-bouwwedstrijd.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Video: Amsterdams museum de <em>Hermitage</em> organiseert grote <em>Lego-bouwwedstrijd</em> Ook voor musea in Nederland is de corona-tijd een zware periode. Al maanden zijn alle musea gesloten voor publiek, en wanneer ze weer open mogen is momenteel nog niet bekend. Veel musea zijn bang dat mensen heb hierdoor gaan vergeten en bedenken daarom allerlei leuken wedstijden. Zo ook het Amsterdamse museum de Hermitage, kinderen konden meedoen aan een Lego-bouwwedstrijd. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Dierentuinen kunnen extra geld aanvragen bij de overheid Bekijk deze video » Bekijk de beelden: voor het eerst vaart een Russisch schip door de Noordpool Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Amsterdams museum de Hermitage organiseert grote Lego-bouwwedstrijd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Amsterdams museum de Hermitage organiseert grote Lego-bouwwedstrijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier