Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Guus van Spieren Voor Spieren

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Guus van Spieren Voor Spieren

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Guus van Spieren Voor Spieren.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame <em>Guus</em> van Spieren Voor Spieren Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Guus van Spieren Voor Spieren. Lees verder onder de video. Aandacht voor Guus en zijn spierziekteSpieren Voor Spieren vraagt met de reclame waarin Guus de hoofdrol speelt aandacht voor kinderen met een spierziekte. Er zijn 20.000 kinderen zoals Guus en het is van groot belang om sneller diagnoses te kunnen stellen en behandelingen aan te kunnen bieden. Bekijk de genomineerde reclame Guus van Spieren Voor Spieren in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Guus van Spieren Voor Spieren

Aandacht voor Guus en zijn spierziekte
Spieren Voor Spieren vraagt met de reclame waarin Guus de hoofdrol speelt aandacht voor kinderen met een spierziekte. Er zijn 20.000 kinderen zoals Guus en het is van groot belang om sneller diagnoses te kunnen stellen en behandelingen aan te kunnen bieden.

Bekijk de genomineerde reclame Guus van Spieren Voor Spieren in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Guus van Spieren Voor Spieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier