Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Deel je Zorg van Mantelzorg

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Deel je Zorg van Mantelzorg

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Deel je Zorg van Mantelzorg.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame <em>Deel je Zorg</em> van Mantelzorg Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Deel je Zorg van Mantelzorg. Lees verder onder de video. Aandacht voor mantelzorgersIn de reclame Deel je Zorg van Mantelzorg vraagt het ministerie van VWS aandacht voor mantelzorgers. Zij zorgen niet alleen voor hun naaste, maar maken zich vaak ook 24 uur per dag zorgen. Daarom roept deze campagne op om de zorg te delen met mensen in je omgeving en organisaties die wellicht kunnen helpen. Bekijk de genomineerde reclame Deel je Zorg van Mantelzorg in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Deel je Zorg van Mantelzorg

Aandacht voor mantelzorgers
In de reclame Deel je Zorg van Mantelzorg vraagt het ministerie van VWS aandacht voor mantelzorgers. Zij zorgen niet alleen voor hun naaste, maar maken zich vaak ook 24 uur per dag zorgen. Daarom roept deze campagne op om de zorg te delen met mensen in je omgeving en organisaties die wellicht kunnen helpen.

Bekijk de genomineerde reclame Deel je Zorg van Mantelzorg in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Deel je Zorg van Mantelzorg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier